A Ulusal Kadrolar Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz, toplumsal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Türkiye U21-Gürcistan U21 maçını yerinden takip eden Kuntz, toplumsal hesabından şu sözleri kullandı:
“YÜZLEŞMEYE HAZIRIM”
“Son oynadığımız müsabakanın akabinde bana gönderdiğiniz destekleyici bildirilere ve yapan tenkitlerinize teşekkür ediyorum.
Eleştiriye sürekli açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım.
Tabii ki bu biçimdesi bir mağlubiyet içimizi acıtıyor lakin bu yaşadığımızı, daha uyguna ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz.
Bugün İstanbul’a dönüşümüzün akşamında, yardımcılarımla birlikte Ümit Ulusal Kadromuzun Gürcistan ile oynadığı özel maçı stadyumda takip ediyoruz.
Şimdi Ulusal Kadromuzun başarısı için birlik olma vakti.”
İşte o paylaşım…
“YÜZLEŞMEYE HAZIRIM”
“Son oynadığımız müsabakanın akabinde bana gönderdiğiniz destekleyici bildirilere ve yapan tenkitlerinize teşekkür ediyorum.
Eleştiriye sürekli açığım ve bu durumla yüzleşmeye hazırım.
Tabii ki bu biçimdesi bir mağlubiyet içimizi acıtıyor lakin bu yaşadığımızı, daha uyguna ulaşmak için bizi teşvik ve motive edici bir olay olarak görmeliyiz.
Bugün İstanbul’a dönüşümüzün akşamında, yardımcılarımla birlikte Ümit Ulusal Kadromuzun Gürcistan ile oynadığı özel maçı stadyumda takip ediyoruz.
Şimdi Ulusal Kadromuzun başarısı için birlik olma vakti.”
İşte o paylaşım…