A Ulusal Ekip Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz konuşuyor – CANLI

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Futbol Takımı’mız, UEFA Uluslar C Ligi’nde Lüksemburg ile karşılaşacak.

Perşembe günü oynanacak gayret öncesinda teknik yöneticimiz Stefan Kuntz ve ulusal oyuncumuz Ozan Kabak basın toplantısı düzenliyor.

İşte Kuntz’un açıklamalarından öne çıkanlar:

Mayıs-Haziran ayında oynadığımız 4 maçı hangi takımla geçirseydim, o kadroyla devam etmek istedim.Sakatlık olmasaydı, bir daha o kadroyu koruyacaktım. Bir kitap oluşturmaya başladık, maçları izledik ve bu oyuncuları çağırmakta karar verdik.

Kadroda ve alanda otomatikleştirmeyi sağlamak istiyoruz. Kadro ruhu da kıymetli. Birbirini bulmuş bir oyuncu kümesine sahibiz. Sakatlıklar olmasaydı şayet kadroyu hiç değiştirmeyecektik. Salih yahut başka oyuncuları almama niçinimiz bu.

Yardımcılarımla bir arada Muhteşem Lig’deki hiç bir maçı kaçırmadık. Emre Belözoğlu, Çağdaş Atan, Jorge Jesus, Ömer Erdoğan… Teknik yöneticilerle görüştük ve onların da niyetlerinin tıpkı olup olmadığını öğrenmek istedik.

Faroe Adaları kadrosunda kuvvetli ve uzun oyuncular var. Tolga Ciğerci seçeneğimizin sebeplerinden biri de bu oldu. Bu; bir oyuncuya ya da bir gruba karşı alınmış kararlar değil. Tolga Ciğerci savunma olarak daha kuvvetli bir oyuncu. İsmail de Türkiye’nin potansiyele sahip genç oyuncularından biri. Kimin yerini kimle daha güzel dolduracağımızı düşünüyoruz kadroyu kurarken.

İşte Ozan Kabak’ın açıklamaları:

Geçen yılki ve bu yılki Ozan içinde niyet ve çalışma olarak bir fark yok. Yalnızca tanıdığım bir lige geri döndüm, sonuçları gelmeye başlayınca da kendimi daha yeterli hissediyorum.

Güzel başladım döneme Almanya’da. Hoffenheim’da güzel bir hazırlık devri geçirdik. Düzgün bir futbolcu olduğumu düşünen beşerler var, bu beni motive etti. Almanya Ligi’ne uygun olduğum için adaptasyon sürecimi süratli atlattım. İnşallah gol yemeden maçlarımızı kazanmaya devam ederiz ve bu düzeyde olmayı hak etmediğimizi kanıtlamış oluruz.