A Ulusal Ekip Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz Faroe Adaları maçı öncesi konuştu: Âlâ bir skor alacağız!

Erdemitlee

Global Mod
Global Mod
A Ulusal Grup Teknik Yöneticisi Stefan Kuntz Faroe Adaları maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

İŞTE KUNTZ’UN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR:

“Burada Faroe Adaları teknik yöneticisi gelişmelerimizden epey güzel haber almış. Savunma oyuncularıyla ilgili sakatlık sorunlarımızı görmüş. Bununla ilgili değerlendirmelerini yapmıştır. Ozan’ın bizimle bir arada olup olamayacağını bugün goreceğiz. Cenk ortamıza katıldı. Ravil bizim için yeni. Ben oyuncularıma güveniyorum. 11’e yakın sakatımız var lakin yarınki oyuna etkisinin olmayacağını düşünmüyorum. Güzel bir performans göstermek istiyoruz.

Oyuncularımızla bugün bir defa daha tahlil yaptık, 3 noktada eksiksiz olmadığımızı anlattık, hatırlattık. Lüksemburg maçını artık kapatıp, önümüzdeki maça odaklanmak istiyoruz.

Eleştirilere katiyen açığım. Lakin yenidendan kaideleri anlatalım. Ozan, Merih, Çağlar’ı kaybettik. Tolgay’ı mecburen stoper oynattık. Orkun’un, Cengiz’in, Enes’in de gitmesiyle, evvelki sakatlıklarla birlikte 11 oyuncumuz eksik. Yarın âlâ bir skor alacağız. Maçın formalite olup olmaması değersiz. Maçı mutlaka kazanıp en yeterli birinciler içinde olmak istiyorum. Rakibimize hürmet duyuyoruz lakin korkmuyoruz. Kazanmaktan diğer bir amacım yok.”